Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Locuința reflectă ființa noastră și a fost întotdeauna cunoscută ca un loc de protecție și un cămin pentru familie, de aceea este important să avem cea mai bună grijă de ea.

Iată câteva idei pentru a da o nouă viață camerelor din casă:

1. Scăpați de obiectele inutile.

Știm cât de dificil este să renunțăm la obiectele care ne sunt dragi, dar eliberarea casei de vechituri poate îmbunătăți cu adevărat aspectul camerei, lăsând o senzație de bunăstare. Pune-ți această întrebare: Cât timp a trecut de când nu am mai folosit acest obiect? Dacă crezi că a trecut mult timp, scapă de el! Poți să-l pui într-o cutie și să-l păstrezi în dulap, dacă nu vrei să-l arunci. Nu trebuie să aruncați tot ceea ce nu ați mai folosit de ceva vreme. Desigur, dacă aveți obiecte care vă induc sentimente pozitive, cum ar fi ornamente sau fotografii, este bine să le păstrați, dar dacă nu le mai observați, încercați să le înlocuiți sau să le mutați!

2. Înconjurați-vă de verdeață.

Plantele, cu culorile lor, au un efect pozitiv asupra stării de spirit și fac mediul înconjurător mai sănătos prin producerea de oxigen. Uneori necesită efort și dacă nu aveți degetul verde, puteți apela în schimb la plante suculente, acestea au un instinct de supraviețuire foarte bun.

3. Alegeți iluminatul potrivit.

Spațiile întunecate creează sentimente neplăcute și, adesea, nu pun în valoare potențialul mediului înconjurător. Adăugând iluminatul potrivit, puteți da camerei pe care o înfrumusețați un salt calitativ. Dacă puteți face schimbări mari, încercați să lăsați să pătrundă mai multă lumină naturală de la ferestre, dar dacă acest lucru nu este posibil puteți apela la surse de lumină artificială, cum ar fi neoanele, lămpile sau vechile și bunele lumânări. Iluminați locurile pe care doriți să le puneți în valoare, în care petreceți cel mai mult timp sau care merită toată atenția cuvenită.

4.Alegeți stilul potrivit.

O casă cu obiecte aleatorii poate fi o alegere interesantă, dar poate fi și puțin confuză. Să știi ce stil se potrivește cel mai bine casei tale te poate ajuta să alegi cu grijă ce elemente decorative să adaugi la mobilierul de bază. Poți avea o casă în stil shabby chic, adică mobilier antic cu un aspect modern și culori pastelate, sau, poți avea o casă în stil industrial, cu cărămizi aparente și țevi în evidență. În funcție de gustul tău, găsește-ți stilul și inspiră-te pentru a-ți îmbunătăți casa.

5. Adăugați puțină dragoste.

Este simplu să adaugi puțină dragoste, gândește-te la ceea ce te face să zâmbești și încearcă să adaugi referințe la aceste lucruri în toată casa ta. De exemplu, dacă cea mai mare bucurie este familia ta, poți adăuga o serie de aranjamente foto sau poți face un colaj cu cele mai frumoase fotografii din momentele voastre speciale. Alegeți rama sau materialul potrivit pentru a le imprima, cum ar fi o fotografie imprimată pe lemn dacă aveți un stil mai rustic sau o fotografie pe aluminiu dacă preferați un stil modern.

Iată cele 5 propuneri pentru a da un aspect nou și rafinat casei tale. Consultați sortimentul nostru pentru noi inspirații decorative.

Ceas de perete foto - rotund mare (panou dur)

Ceas de perete foto - rotund mare (panou dur)

Amprente foto din aluminiu

Amprente foto din aluminiu

Săpun personalizat pentru mâini

Săpun personalizat pentru mâini

Lumină cu nume

Lumină cu nume

Mini brad de Crăciun cu vază personalizată

Mini brad de Crăciun cu vază personalizată

Servere de salată din bambus

Servere de salată din bambus

Covoraș pentru mouse -  XXL

Covoraș pentru mouse - XXL

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate