Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Sfaturi pentru o fotografie perfectă de Crăciun

Cum să faci fotografii grozave

.

O fotografie este o imagine care surprinde un moment sau un sentiment special. O amintire frumoasă pentru acum și pentru totdeauna. Este atât de distractiv să răsfoiești albume foto vechi și să călătorești înapoi în timp, la acea vacanță fantastică, la acea petrecere cu bunicii sau la un alt moment amuzant. De aceea, este minunat să ai o fotografie plasată pe cadoul personalizat YourSurprise. Există multe cadouri din care puteți alege. Țineți cont doar de faptul că acestea variază ca mărime și formă, atunci când vă decideți ce fotografie să adăugați. Cum să faci fotografia perfectă, vă întrebați? Îți vom explica cum să faci cele mai bune fotografii posibile folosind un iPhone sau un telefon Android, în cel mai scurt timp.

.
.
Canvas

Înainte de a face fotografia(ele)

.
  • Asigurați-vă că obiectivul este curat. Fotografiile dvs. vor fi mai clare dacă obiectivul este lipsit de praf și urme, ceea ce este ceea ce vă doriți.
  • .
  • Gândiți-vă ce cadou doriți să personalizați. O cuvertură de plapumă, sau o pernă pentru canapea? În acest caz, un colaj ar fi minunat. Dacă vă gândiți la un cadou mai mic (cum ar fi un glob de zăpadă), un colaj poate fi prea încărcat, așa că o singură fotografie ar fi mai potrivită.
  • .
  • Dacă alegeți să creați un colaj, avem următoarele sfaturi:
  • .
    1. Un colaj care folosește 9 fotografii arată fantastic și este o modalitate distractivă de a combina atât imagini încărcate, cât și imagini calme, precum și o fotografie detaliată sau o fotografie de atmosferă. O altă opțiune este de a crea un colaj folosind 4 sau 6 fotografii. Depinde de dumneavoastră! Există mai multe aplicații disponibile în care puteți crea colaje.
    2. .
    3. Dacă v-ați decis să creați un colaj, țineți cont de acest lucru atunci când faceți fotografiile. Nu vă concentrați doar pe portrete, ci adăugați și fotografii de detaliu. Un colaj este o idee excelentă pentru o pânză.
    4. .
.

În timp ce se fac fotografiile

.
  • Dacă faceți fotografii folosind telefonul, nu folosiți zoom-ul, deoarece fotografiile vor fi mai puțin clare.
  • .
  • Țineți telefonul cât mai nemișcat posibil pentru un rezultat cât mai clar. Trucul este să vă apăsați coatele pe corp. Brațele și mâinile tale vor fi mai stabile și vei avea mai puține șanse să tremuri. Inspiră, fă fotografia, expiră!
  • .
  • Gândiți-vă la lumină. Rezultatele vor fi mai puțin bune dacă vă aflați într-un loc mai întunecat. Dacă sunteți afară, încercați să evitați să faceți fotografii în lumina directă a soarelui, deoarece fotografiile dvs. vor fi supraexpuse și vor crea umbre pe fețele oamenilor. Găsiți un loc umbros sau faceți fotografii în pădure, unde lumina strălucește printre frunze. O altă modalitate de a crea un efect frumos este să faceți fotografii la răsărit sau la apus, deoarece lumina este minunată și creează un efect romantic. Dacă faceți fotografii în interior, este important să le faceți cu lumina care vine din spatele dumneavoastră.
  • .
  • Dacă ați făcut o fotografie minunată, dar considerați că este supraexpusă sau foarte întunecată, puteți edita fotografia pentru a o face alb-negru. Acest lucru ascunde "iluminarea proastă" din fotografie. Puteți face acest lucru folosind Photoshop sau aplicațiile de pe telefon.
  • .

Selectarea unei locații excelente

.
  • Experimentați cu fundaluri amuzante. Puneți oamenii să stea în fața unei uși vechi, a unui copac înflorit sau a unui tapet cool. O fotografie cu un fundal cool va face cadoul dvs. și mai drăguț. Imprimați-vă fotografia pe o sticlă de apă, astfel încât să nu fie doar o sticlă veche și plictisitoare.
  • .
  • Un alt efect grozav poate fi creat prin realizarea unei fotografii chiar din spatele unui copac sau a unui tufiș, deoarece creează profunzime și un aspect jucăuș.
  • .
  • Mai jos sunt încă cinci idei pentru locații excelente pentru fotografii.
    1. Plaja. Faceți fotografii în iarbă, pe dune sau lângă apă. Ziua perfectă pentru o sesiune de fotografie pe plajă este o zi în care soarele reușește să strălucească printre nori, creând o lumină minunată.
    2. .
    3. În timp ce vă plimbați pe străzile drăguțe ale orașului sau ale orașului. Opriți-vă la o ușă veche, la un zid frumos sau la un canal.
    4. .
    5. Dacă doriți să faceți fotografii acasă, mutați câteva lucruri pentru a crea un perete gol pe care să-l folosiți ca fundal și faceți fotografiile cu lumina care vine din spatele aparatului foto.
    6. .
    7. Pădurea reprezintă o locație frumoasă cu oportunități nesfârșite pentru fotografii minunate.
    8. Dacă plănuiți să faceți fotografii unui bebeluș, călcați-vă așternuturile, faceți patul și folosiți acest lucru ca locație. Cearșafurile albe creează un efect minunat.
    9. .