Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Celibatar pentru Ziua Îndrăgostiților Cea mai romantică zi a anului este chiar după colț, dar s-ar putea să nu o așteptați cu nerăbdare în acest an. Poate că relația dvs. s-a destrămat recent sau pur și simplu nu v-ați întâlnit încă sufletul pereche. Știm că Ziua Îndrăgostiților poate fi incomodă atunci când ești singur, dar dorim să îți oferim câteva sfaturi practice pentru a face ziua specială chiar dacă nu ai o iubire romantică cu care să o împarți.

Sfat #1: Petreceți ziua cu prietenii dvs.

Prietenii valorează greutatea lor în aur! Fie că lucrurile merg bine, fie că viața îți aruncă mingi curbe, ei sunt cei la care ne întoarcem. De ce să nu organizați ceva distractiv cu toți prietenii (singuri)? Transformați-o într-o sărbătoare a prieteniei voastre și împărtășiți dragostea în acest mod, în schimb. Știați că în Finlanda, 14 februarie este o zi dedicată prietenilor? Se numește Ystävänpäivä, iar finlandezii obișnuiesc să facă schimb de cadouri cu prietenii, familia, vecinii și colegii.

Sfat #2: Răsfățați-vă

Între studii, muncă, casă și familie, viața de zi cu zi poate fi agitată. Ziua Îndrăgostiților singuri poate fi un moment de a lua o pauză și de a vă pune pe primul loc cu un tratament special, cum ar fi o programare la coafor sau la cosmetică, o excursie la spa, un weekend departe... Alegeți ceva care vă face să vă simțiți bine și vă pune într-o stare de relaxare completă.

Sfat #3: Răsfățați-vă

Chiar ai nevoie de o scuză pentru a te răsfăța? Poate că nu, dar dacă ești în căutarea unuia, Ziua Îndrăgostiților poate fi momentul perfect! La urma urmei, în această zi romantică, toată lumea primește și oferă cadouri. Răsfățați-vă cu acel cadou pe care îl aveți în coșul de cumpărături de luni de zile.

Sfat #4: Surprindeți pe cineva pe care îl iubiți

Poate că nu ai o iubire romantică în viața ta, dar asta nu înseamnă că nu poți surprinde pe altcineva care este special pentru tine! O prietenă apropiată, mama ta minunată sau un coleg de serviciu care îți este mereu alături în momentele de nevoie. Optează pentru o felicitare cu un mesaj dulce sau un baton de ciocolată delicios. Unele dintre preferatele noastre:

Sfat #5: Găsește timp pentru hobby-urile tale

Nu este întotdeauna ușor să găsești timp pentru a te concentra asupra pasiunilor tale. Viața poate fi agitată și, ca urmare, ajungeți să aveți puțin timp pentru a face altceva decât să lucrați. În timp ce toată lumea se bucură de cine la lumina lumânărilor și de alte activități romantice, petreceți ceva timp cu ceea ce vă place să faceți. Fie că este vorba de scris, de sport sau de o altă activitate de agrement, timpul petrecut cu ceea ce ne place este întotdeauna timp bine petrecut!

Ciocolată personalizată XXL Milka

Ciocolată personalizată XXL Milka

Carte foto Valentine's

Carte foto Valentine's

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate