Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Unii cred că este o afacere comercială, alții cred că este important să primești cel puțin un trandafir de Ziua Îndrăgostiților. Noi, olandezii, suntem un popor cu picioarele pe pământ, dar în secret ne plac foarte mult aceste zile. Și, bineînțeles, este de asemenea plăcut să primești un mic cadou de la persoana iubită. Bineînțeles, știi că te iubește, dar nu strică niciodată să subliniezi acest lucru, nu-i așa? Dar cum tratează alte popoare din Europa Ziua Îndrăgostiților? I-am întrebat pe colegii noștri internaționali care lucrează la YourSurprise!

Exprimarea iubirii tale de Ziua Îndrăgostiților

În Olanda, ne dăruim unul altuia un trandafir sau trimitem o felicitare (anonimă) cu un mesaj dulce. Deși, cei mai mulți oameni glumesc întotdeauna că poștașul avea atât de multă corespondență încât nu a putut să ridice sacul. Așa că aproape nimeni nu primește o felicitare... În Polonia, elevii își pot trimite unul altuia o felicitare prin poșta școlii. Poștașii interni se asigură că felicitările ajung la elevii potriviți. În Franța, multe școli distribuie trandafiri: comandați din timp un trandafir de la concierge și apoi, de Ziua Îndrăgostiților, flacăra dvs. va primi o floare frumoasă.

Dacă ești singur...

Mulți celibatari nu pot aprecia cu adevărat o zi ca Ziua Îndrăgostiților. În Suedia, Spania și, din ce în ce mai mult, în Italia, persoanele singure au găsit o soluție în acest sens: să mănânce în oraș cu cel mai bun prieten, să bea un pahar cu fratele sau sora sau pur și simplu să meargă la bar cu prietenii. De ce doar de Ziua Îndrăgostiților? În Suedia, se organizează din ce în ce mai multe evenimente pentru persoanele singure... un loc minunat pentru a-ți întâlni viitoarea iubită, ni se pare!

Ce ne dăm unul altuia?

În Țările de Jos, ne place să ne dăruim unul altuia flori sau o bijuterie frumoasă. Cadourile fizice sunt, de asemenea, foarte populare în Belgia, Suedia, Italia și Spania. Gândiți-vă la flori,ciocolată,bijuterii, lenjerie intimă (oeh la la la la la) sau un carte dulce În Franța și în Polonia, se obișnuiește să faci lucruri frumoase: scoate-ți iubitul la cină, petrece o noapte la hotel, mergeți împreună la saună sau vizionați un film.

Pregătirea este jumătate din bătălie

Nu toată lumea începe să pregătească un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților din timp, din fericire există livrarea în aceeași zi pentru a obține totuși acel buchet de flori livrat la domiciliu la timp. Francezii recunosc, de asemenea, cu sinceritate, că nu încep decât în ultimul moment. Belgienii și suedezii susțin că sunt punctuali și că au totul pregătit cu câteva zile înainte. Spaniolii cuceresc coroana: ei spun că sunt gata cu săptămâni în avans.

Cât cheltuimOh, momentul adevărului, pentru că cât valorează dragostea? Noi credem că, indiferent cât de mult cheltuiești pe un cadou, dragostea adevărată înseamnă, înainte de toate, să fii atent la celălalt. Mai bine ceva mic și semnificativ decât ceva scump și fără importanță. Dacă e să menționăm sume: spaniolii și germanii cheltuiesc între 10-20 de euro. Francezii și italienii spun că cheltuiesc între 20-30 de euro, iar suedezii cheltuiesc adesea mai mult de 30 de euro. Noi, olandezii, nu suntem în afara acestei situații, nu-i așa?

Cele mai bune sfaturi de cadouri pentru Ziua ÎndrăgostițilorEști încă în căutarea unui cadou frumos și ai nevoie de puțină inspirație? Mai jos sunt cele mai populare cadouri de Ziua Îndrăgostiților:

Căutați mai multă inspirație? Apoi verificați toate Cadouri de Valentine.

Telegrama de ciocolată personalizată

Telegrama de ciocolată personalizată

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Cutie cadou personalizată cu inimă de ciocolată Milka

Pahare de șampanie - Ziua Îndrăgostiților (set de 2)

Pahare de șampanie - Ziua Îndrăgostiților (set de 2)

Colier inimă mare

Colier inimă mare

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Pluș de ursuleț de pluș personalizat - XL

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Cadou de flori uscate cu suport personalizat

Flori uscate

Flori uscate

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate