Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniune
Tigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniuneTigla de comuniune

Tigla de comuniune

54,99 Lei
Comanda de afaceri
Adresa de livrare la alegere
Într-o cutie frumoasă + o carte de mesaje gratuită
Calitate superioară

Specificații cadouri

Mai multe informații despre țiglă naș:
Material: ceramică
Măsurători: 15x15cm
Personalizare: tipărit în calitate HD și color
Extra: inclusiv cârlig practic

Acest cadou special pentru prima comuniune este cu adevărat o operă de artă personală!

Prima sfântă împărtășanie este un eveniment important în viața unei persoane și, prin urmare, merită un dar special. Surprindeți comunicantul din viața dumneavoastră cu o țiglă de perete; un cadou cu adevărat personal care îi va ajuta să-și amintească de marea lor zi pentru totdeauna. Această placă de comuniune ceramică personalizată este atât de personală, deoarece puteți avea imprimate numele comunicantului și / sau fotografia. Cât de unic este asta! Atingerea ta personală va transforma acest dar de comuniune într-o operă de artă care merită să fie agățată de un perete. Țigla de comuniune personalizată cu nume și / sau fotografie va impresiona cu siguranță la petrecerea de comuniune.

Alegeți-vă favoritul dintre minunatele modele de primă comuniune pentru țiglă și adăugați numele și / sau fotografia comunicantului pentru ao face perfectă! Creația dvs. va fi imprimată cu atenție pe plăcuța de perete, în culori. Datorită ceramicii strălucitoare, acest cadou de comuniune va arăta frumos pe orice perete. Placa de comuniune personală vine cu un cârlig la îndemână, astfel încât comunicantul să o poată închide imediat. Te simți inspirat? Creați acum faianța personalizată cu nume și / sau fotografie și obțineți cadoul de comuniune perfect!

FAQ

Personalizare și comandă
Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.
Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare
Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată
Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit
Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!
Afișați mai multe
Arata mai putin

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici