Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cutie cadou Lindt cu card personalizat

51 voturi
Optiuni de livrare
Un cadou delicios într-o cutie de cadou unică
Umplut cu ciocolată Lindt delicioasă
Card personalizat cu nume, fotografie și/sau logo și mesaj personal

Specificații cadouri

Mai multe informații despre cutia cadou de ciocolată Lindt:
Ciocolată: ciocolată cu lapte Lindor cu umplutură moale, care se topește în gură
Greutate: 320 grame
Dimensiuni cutie cadou: 21,5 x 21,5 cm
Personalizare: cu fotografie, nume și mesaj
Dimensiuni balon de Craciun din hartie: 11 x 11 cm

Atentie: Cand temperatura exterioara este de 25 de grade Celsius sau peste nu vom putea garanta calitatea ciocolatei. Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs. de ciocolată, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Ingrediente:
Zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, masă de cacao, LAPTE praf integral, LAPTE praf degresat, LACTOZĂ , grăsime anhidră din LAPTE, emulgator (lecitină de SOIA ), extract de malț de ORZ , arome.
Alergeni:
Poate contine ALUNE si alte NUCI .

Dacă sunteți în căutarea unui cadou delicios, această cutie cadou este perfectă! Cutia cadou nu este doar umplută cu cele mai gustoase ciocolate Lindt, ci include și o felicitare personalizată distractivă. Oferă cadoului tău o notă personală adăugând fotografia și/sau numele la alegere. Cadoul perfect pentru orice ocazie, precum și pentru a vă bucura împreună de Ziua Îndrăgostiților sau de Crăciun.

Cutia de cadou este umplută cu ciocolată delicioasă cu lapte, cu umplutură moale, mel-in-your-your-your-your, făcută de Lindt Chocolatiers. Crearea cutiei cadou și a cardului personalizat este ușor! Pur și simplu adăugați fotografiile și/sau numele dorite în editorul nostru online, precum și mesajul dvs. personal. Vom imprima designul dumneavoastră pe card, cu o imagine perfectă și cu mare grijă și precizie. Începeți să personalizați acum!

FAQ

Personalizare și comandă

Ce este personalizarea și cum funcționează acest lucru pe site?
Puteți începe să vă faceți cadoul făcând clic pe butonul „Începeți să personalizati”. În editorul nostru de cadouri, puteți personaliza cadoul complet în conformitate cu dorințele dvs.: adăugați propria imagine și / sau text. Dacă doriți, puteți opta și pentru un design cool pentru a vă face cadoul cu adevărat unic.

Personalizarea este inclusă în preț?
Prețul afișat pe site include personalizarea cadoului dvs. Frumos și clar!

De unde știu dacă poza mea are calitatea potrivită?
În editorul de cadouri, veți primi o notificare dacă calitatea imaginii este insuficientă.

Ce formate pot încărca?
Încărcați fișiere JPG și PNG în editorul nostru. Este prea tehnic sau aveți o imagine cu un alt format pe care doriți să îl utilizați? Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Sunt bucuroși să vă ajute, astfel încât să puteți face cadoul dorit!

Cadoul meu este împachetat?
În prezent, nu avem un serviciu de ambalare a cadourilor pentru a vă împacheta cadoul. Livrăm cadourile noastre într-un ambalaj festiv. Aceasta înseamnă că cadoul dvs. este gata pentru a fi oferit sau că poate fi trimis direct destinatarului.

Timp de livrare, opțiuni de livrare și costuri de livrare

Pot alege o dată de livrare?
Nu este posibil să selectați o anumită dată de livrare.

Care este timpul de livrare și când îmi primesc cadoul?
Datele de livrare preconizate pot fi găsite pe pagina produsului.

Ce opțiuni de livrare pot alege?
Aceasta variază în funcție de cadou / comandă. La finalizarea comenzii vi se vor afișa metodele de expediere disponibile în coșul de cumpărături.

Plată

Cum îmi pot plăti comanda?
Oferim următoarele metode de plată: iDeal, Paypal, card de credit și transfer bancar manual. În cazul transferului bancar manual, vă rugăm să rețineți că procesarea durează până la 3 zile lucrătoare și va întârzia datele de livrare preconizate.

Cadou primit

Ce se întâmplă dacă cadoul nu este pe deplin pe placul meu?
Regretăm profund că darul tău nu îți place. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, aceștia sunt bucuroși să vă ajute să găsiți o soluție adecvată.

Factura este trimisă împreună cu comanda?
Nu este trimisă nicio factură odată cu comanda dvs. Veți primi întotdeauna factura în e-mailul de confirmare și o veți găsi oricând în contul MySurprise. Aceasta înseamnă că puteți primi cadoul direct destinatarului, făcându-l o adevărată surpriză!

Cadou de afaceri?

Vrei să comanzi un număr mai mare din acest cadou? Vă rugăm să luați legătura și să primiți o ofertă de preț instantanee. Suntem disponibili în zilele lucrătoare de la 09:30 - 22:00 (EET)

Fiecare cadou cu personalizare unică
Livrare în toată lumea
Expediat direct către destinatar

Solicitați o ofertă aici