Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Cele mai bune huse personalizate pentru telefonul tău mobil Samsung sau Apple, cu o fotografie, un design și/sau un text.

25 cadouri

Huse de telefon personalizate cu fotografie și / sau text

Dacă sunteți în căutarea unei huse sau huse de telefon cu adevărat unice, creați-vă propria! Carcasele noastre de telefon pot fi personalizate cu fotografii, text și / sau modele distractive la alegere. Păstrați-vă telefonul în siguranță și sunet în timp ce vă agitați propriul stil personal, indiferent dacă sunteți în căutarea unei huse sau a unei huse pentru un iPhone, Samsung sau alt telefon - avem multe dintre care să alegeți!

Puteți decide cum ar trebui să arate carcasa telefonului, ceea ce este destul de cool! Distingeți-vă din mulțime cu aceleași huse de telefon vechi și creați-vă propriul. Aici la YourSurprise veți găsi huse pentru telefon pentru tot felul de smartphone-uri, de la Samsung la iPhone. Pur și simplu creați-vă designul în editorul nostru online ușor de utilizat și îl vom imprima pe carcasa telefonului la alegere cu mare grijă și în calitate fantastică.

Husa telefonica personalizata cu fotografie sau design

Editorul nostru vă permite să vă creați propria capodoperă personală utilizând fotografia (fotografiile) și / sau textul la alegere, oferind și modele distractive. La YourSurprise, veți decide cum va arăta carcasa telefonului. Pur și simplu adăugați fotografiile sau textul și creați carcasa personalizată a telefonului în cel mai scurt timp! Carcasele telefonice nu sunt doar grozave de creat pentru dvs., ci și un cadou distractiv (promoțional). Adăugați sigla, numele companiei sau numele echipei la o carcasă de telefon pentru a vă promova afacerea, clubul sportiv sau formația. Puteți personaliza toate carcasele telefonului după cum doriți!

Fără cantitate minimă

Dacă doriți să vă personalizați propria carcasă de telefon, puteți! Nu există o cantitate minimă de comandă, deci puteți comanda dintr-o singură carcasă pentru telefon. Personalizăm fiecare carcasă pentru telefon cu mâna, cu mare grijă și atenție.

Husa telefon foto

De câte ori pe zi îți iei telefonul din geantă sau din buzunar? Mai des decât crezi! Un motiv excelent pentru a vă crea propria carcasă de telefon personalizată, cu fotografiile la alegere. Editorul nostru la îndemână vă permite să creați o husă de telefon folosind fotografiile preferate în cel mai scurt timp. Mergeți pentru fotografiile preferate de vacanță, o fotografie drăguță a copiilor dvs. sau o fotografie interesantă a partenerului dvs. și vedeți-le de fiecare dată când vă apucați telefonul. Creați-vă carcasa de telefon personalizată în editorul nostru online, rapid și ușor.