Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Știm cu toții că aromele frumoase ne pot reaminti amintiri, ne pot da o stare de bună dispoziție sau pot conferi spațiului nostru un sentiment plăcut și confortabil! Am adunat cadourile noastre parfumate preferate, perfecte pentru tine sau pentru cei dragi!

Idee de cadou #1: Lumânare parfumată personalizată

Această lumânare parfumată de la Your Own Label are un miros minunat de iasomie și vanilie. Iasomia poate fi copleșitoare de una singură, dar este perfectă atunci când este combinată cu vanilie moale. Această lumânare parfumată este un accesoriu minunat pentru orice casă, fie că doriți să vă răsfățați sau sunteți în căutarea unui cadou unic de casă nouă.

Este ușor să vă creați propria lumânare parfumată personalizată. Pur și simplu adăugați fotografia preferată și/sau numele ales de dvs. în editorul nostru online!

Ideea de cadou #2: Mici favoruri personalizate cu lumânări parfumate

Dacă sunteți în căutarea unor mărțișoare originale perfecte pentru a le împărți la o petrecere sau la o sărbătoare, aceste mici lumânări parfumate personalizate sunt perfecte! Aceste lumânări parfumate într-o cutie de conserve au un miros minunat de vanilie, iar cutia poate fi folosită mult timp după ce lumânarea s-a terminat!

Lumânările parfumate sunt ușor de personalizat cu un design amuzant, un text și/sau o fotografie, posibilitățile sunt infinite.

Idee de cadou #3: Difuzor de stuf personalizat

Acest difuzor de stuf personalizat The Gift Label are un miros fantastic de "spicy & royale" și este un cadou ideal pentru cineva care tocmai s-a mutat sau pentru a spune unei persoane dragi că vă gândiți la ea. Ai putea chiar să te răsfeți și pe tine, desigur!

Produsele The Gift Label nu sunt doar frumoase, ci și 100% vegane, iar sticlele sunt fabricate din plastic 100% reciclat. Proiectarea acestor bețișoare de parfum personalizate este rapidă și ușoară. Trebuie doar să completați numele ales de dvs. și/sau să încărcați o fotografie împreună cu un mesaj personal pentru destinatar.

Idee de cadou #4: Săpun de mână personalizat

Spălatul pe mâini nu a fost niciodată mai distractiv decât cu o sticlă de săpun de mâini personalizat The Gift Label și este un accesoriu perfect pentru orice bucătărie sau baie. Acest săpun de mâini The Gift Label poate fi personalizat cu textul sau numele ales de dvs., ceea ce îl face un cadou personal cu adevărat original.

Săpunul de mână este delicat pe mâini și are un parfum fantastic de kumquat & vanilie bourbon. Săpunul este vegan și nu conține sulfați și coloranți. Puteți personaliza autocolantul rezistent la apă de pe sticla 100% reciclată cu un nume sau un text la alegere.

Lumânare parfumată personalizată - iasomie și vanilie

Lumânare parfumată personalizată - iasomie și vanilie

Set cadou wellness

Set cadou wellness

Difuzor personalizat pentru etichetă cadou

Difuzor personalizat pentru etichetă cadou

Săpun personalizat pentru mâini

Săpun personalizat pentru mâini

Idee de cadou #5: Loțiune de mână personalizată

Toată această spălare a mâinilor poate face ca mâinile să fie uscate, de aceea este important să aveți grijă de mâinile dumneavoastră. Cu această loțiune de mâini The Gift Label, mâinile tale vor fi din nou moi în cel mai scurt timp. Loțiunea de mâini este un cadou excelent pentru tine, dar și un cadou original și distractiv pentru o persoană dragă.

Parfumul loțiunii de mâini este același cu cel al săpunului de mâini, ceea ce face ca aceste două produse să fie un set cadou ideal. Pe cine veți surprinde?

Idee de cadou #6: Set cadou personalizat Love, Beauty & Planet

Relaxați-vă cu o minunată cutie cadou personalizată Love, Beauty & Planet? Surprindeți cele mai drăguțe persoane din jurul dumneavoastră cu un set cadou Love, Beauty and Planet care include trei produse fabuloase: un șampon, un gel de duș și o loțiune de corp din linia de parfumuri Coconut Water &; Mimamposa Flower și sunt plasate în interiorul unei frumoase cutii cadou personalizate.

Puteți personaliza cutia de cadou adăugând un nume și o fotografie la design pentru a o face cu adevărat personală.

Set cadou topor Magic Magic

Set cadou topor Magic Magic

Set cadou personalizat Love, Beauty & Planet

Set cadou personalizat Love, Beauty & Planet

Loțiune personalizată pentru mâini

Loțiune personalizată pentru mâini

Blog - Cadouri personalizate

Blog - Cadouri personalizate