Transport internațional

Livrat direct la adresa destinatarului

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Transport internațional

Avem disponibile diverse opțiuni de expediere. Puteți găsi data de livrare așteptată pentru fiecare cadou lângă căpușa verde.

Livrat direct la adresa destinatarului

Doriți să surprindeți pe cineva cu un cadou frumos? Toate cadourile noastre sunt livrate fără a include o factură, astfel încât cadoul să poată fi expediat direct destinatarului.

Fiecare cadou personalizat cu fotografie și / sau text

Fiecare cadou pe care îl creăm poate fi personalizat cu fotografia și / sau textul la alegere, făcându-l cu adevărat unic de fiecare dată, pentru orice ocazie.

Huse pentru tablete personalizate
Huse pentru tablete cu propria fotografie și text!

Tabletă

Cele mai frumoase huse pentru tablete imprimate cu propria fotografie, text sau un design personalizat! De înaltă definiție cu un strat rezistent la zgârieturi! Surpriza cu cel mai frumos cadou !

O carcasă personală pentru tabletă este o modalitate excelentă de a vă împărtăși creativitatea cu alte persoane. Selectați fotografia preferată sau găsiți o imagine frumoasă pe internet. Un citat celebru sau o zicală arată, de asemenea, foarte bine pe o carcasă pentru tabletă!
Vă puteți crea cu ușurință propria carcasă pentru tabletă și puteți adăuga un cadru de design profesional în editorul nostru de fotografii ușor de utilizat!

Faceți tableta și mai personală! Un cadou minunat pentru fiecare utilizator de tabletă care dorește să iasă în evidență într-un mod original!